Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσο ασφαλείς είστε;
Πολλοί και διάσημοι εγκληματολόγοι έχουν προσπαθήσει να αναλύσουν ποιες ενέργειες πρέπει να γίνουν, ώστε η πρόληψη μιας εγκληματικής πράξης, να είναι αποτελεσματική. Είναι γνωστό ότι στο έγκλημα και στην υγεία, η πρόληψη είναι η καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση.

Όλες οι κυβερνήσεις συμφωνούν, ότι μόνο η επιβολή του νόμου, αφού τελεστεί το έγκλημα, δεν είναι τόσο αποδοτική, όσο είναι η πρόληψη του εγκλήματος.Αποδεικνύεται καθημερινά, ότι η αστυνομία δεν διαθέτει επαρκή αριθμό αστυνομικών, ώστε να μας προστατεύει ανά πάσα στιγμή. Πρέπει από μόνοι μας να λάβουμε μέτρα τα οποία θα προστατέψουν εμάς, τους ανθρώπους που αγαπάμε και την περιουσία μας.

“Ας αναλογιστούμε όλοι, πόσο ασφαλείς είμαστε και το βασικότερο, τι κάνουμε ώστε να είμαστε ασφαλείς”

Kolossos Security | 19 χρόνια σας προστατεύουμε!

Εμείς στην Kolossos Security , επαγγελματίες στις υπηρεσίες ασφαλείας , σας προσφέρουμε το πολύτιμο αίσθημα της ασφάλειας εδώ και δεκαεννιά χρόνια. Πιστεύουμε ότι η τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει και έτσι επενδύουμε σε συστήματα ασφαλείας όπως συναγερμούς, ψηφιακούς ανιχνευτές, κάμερες ασφαλείας , καταγραφικά για να παρακολουθείτε ότι αξίζει από το κινητό, ή τον υπολογιστή σας, υπέρυθρους προβολείς ακόμα και συστήματα συναγερμού και ασφαλείας σε φωτοβολταϊκά πάρκα.

Εντελώς δωρεάν μπορούμε να μελετήσουμε το χώρο σας και να σας προτείνουμε συστήματα ασφαλείας και να τα εγκαταστήσουμε στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Ελληνες εκπαιδευμένοι φύλακες

Ο ανθρώπινος παράγοντας είναι επίσης πολύ σημαντικός για αυτό η Kolossos Security, επενδύει στους φύλακες που απαρτίζουν την εταιρία μας, ώστε να μπορούν να αντεπεξέλθουν στις ανάγκες ασφαλείας κάθε πελάτη. Οι φύλακες μας μπορούν να επιτηρήσουν και φυλάξουν τον κάθε χώρο, προσφέρουμε υπηρεσίες άμεσης επέμβασης, νυχτερινές περιπολίες, φύλαξη λιμενικών εγκαταστάσεων, αεροδρομίων, καθώς και συνοδείες σημαντικών προσώπων (VIP).

“Η εμπειρία που διαθέτουμε, δεν αφήνει την ασφάλεια σας στην τύχη.”