Linkedin Kolossos Security - Υπηρεσίες Φύλαξης

Ανθρώπινη ανάγκη για ασφάλεια και ο ρόλος των Εταιρειών Security

Περισσότερα

Εταιρείες Security & κοινωνικός ρόλος

Η ανάγκη των ανθρώπων για σιγουριά και καθημερινά αμειβόμενη εργασία τους οδήγησε στις πόλεις και ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις, δημιουργώντας έτσι τα μεγάλα αστικά κέντρα. Αυτή όμως η φυσική ενέργεια των ανθρώπων προσηλύτισε εκτός από τους εκλεκτούς και τα πιο σαθρά κομμάτια της κοινωνίας.

‘Έτσι η εγκληματικότητα άρχισε να εισέρχεται  και να διαβρώνει τον κοινωνικό ιστό των κοινωνιών της γης., Τα κράτη και ιδιαίτερα οι κυβερνήσεις έδειξαν “αδύναμες” να καταφέρουν να καταπολεμήσουν την εγκληματικότητα με απόλυτο και επιτυχημένο τρόπο. Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν την εν λόγο υποχρέωση να αναλάβουν οι εταιρείες security.

Η παροχή ασφαλείας με βάση τους κινδύνους κάθε πόλης, περιοχής, γειτονιάς, ή ακόμα και σπιτιού διαφοροποιεί τις εταιρείες  security την μία από την άλλη. Σε συνεργασία με τους ιδιώτες μπορεί να παρέχουν τον σωστό συνδυασμό των υπηρεσιών ασφαλείας για την αύξηση της αποτελεσματικότητας και της αποδοτικότητας.

Οι ανάγκες των πελατών είναι ο μόνος δρόμος για τη σωστή παροχή υπηρεσιών που σας προσφέρουν οι εταιρείες αυτές. Οι πλήρως εκπαιδευμένες ομάδες τους στην ασφάλεια, την τεχνολογία, και την παροχή συμβουλών με επικεφαλής έμπειρους στους τομείς τους  δείχνουν ότι όλες οι εταιρείες παροχής υπηρεσιών ασφαλείας έχουν τον ίδιο στόχο: “Την ασφάλεια των συνανθρώπων μας και των περιουσιών τους.”

Επίσης οι εταιρείες παροχής υπηρεσιών ασφαλείας φροντίζουν για το αυτονόητο. Οι υπάλληλοι τους εκτός του να είναι άρτια εκπαιδευμένοι ώστε να επιτελούν το έργο τους χωρίς περιθώρια λάθους που προσδίδει η αμάθεια ή η ημιμάθεια του αντικειμένου τους, δεν πρέπει να έχουν βεβαρημένο ποινικό μητρώο. Φανταστείτε να έρθει να σας περάσει σύστημα ασφαλείας για το σπίτι σας υπάλληλος που ήταν “πρώην” εγκληματίας. Γι αυτό στις εταιρείες αυτές γίνεται σχολαστικός έλεγχος του παρελθόντος των υπαλλήλων.

Ένα άλλο ερώτημα που προκύπτει είναι πως θα είναι ο καθένας μας καλυμμένος ότι θα έχει την υπηρεσία (ασφάλεια) που πραγματικά χρειάζεται και όχι ότι μπορεί να του δώσει η εταιρεία. Οι ΙΕΠΥΑ είναι υποχρεωμένες να μας ενημερώνουν για το τι ακριβώς θα κάνουν, πως θα το κάνουν και να αποφασίζουμε εμείς αν θέλουμε, μπορούμε, και μας ικανοποιεί η ασφάλεια που μας πουλάνε ώστε να έχουμε την προστασία και την ησυχία που μας αξίζει.
Όλα αυτά και άλλα πολλά μπορούν αλλά και προσπαθούν να μας δώσουν οι εταιρείες security ή ΙΕΠΥΑ. Προνόμια  που όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανάγκη….

Spread the love

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!

Μάθετε περισσότερα συμπληρώνωντας την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος της Kolossos θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, για να σας λύσει κάθε απορία.

GDPR - Πολιτική Απορρήτου Kolossos Security - Υπηρεσίες Security
Χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης - ΕΣΠΑ 2014-2020 'Ψηφιακό Βήμα', Kolossos Security