Linkedin Kolossos Security - Υπηρεσίες Φύλαξης
Ποια Εταιρεία Ασφάλειας να Επιλέξετε: Κριτήρια και Επιλογή

Κριτήρια επιλογής εταιρείας υπηρεσιών ασφάλειας

Περισσότερα

Σε μια χώρα που η λιτότητα έχει κατακρεουργήσει την πολυτέλεια άρα και την ποιότητα της ζωής μας πολλοί από εμάς αναρωτιόμαστε πως θα μπορούσαμε να νοιώθουμε ασφαλείς με λίγα χρήματα. Η ζωή μας είναι η μεγαλύτερη πολυτέλεια που έχουμε. Η τιμή της είναι ανεκτίμητη. Η ασφάλεια της ζωής  του κάθε ανθρώπου είναι και αυτή ανεκτίμητη. Χωρίς τη σιγουριά της ασφάλειας τίποτε δε θα μπορούσε να γίνει σωστά.

Όμως το προνόμιο αυτό δεν είναι πλέον δικαίωμα του κάθε ανθρώπου. Μας το στέρησε η πολιτεία μη επιτρέποντας να έχουμε τη σωστή αστυνόμευση και πρόληψη εγκληματικών ενεργειών. Εδώ έρχονται οι Ιδιωτικές Εταιρίες Παροχής Υπηρεσιών Ασφάλειας (ΙΕΠΥΑ), οι οποίες με σωστό, εκπαιδευμένο και προετοιμασμένο προσωπικό αναλαμβάνουν το έργο της ασφάλειάς μας.

Η καθημερινότητα μας είναι “φρικτή” αν αναλογιστούμε τους πόσους κινδύνους διατρέχουμε και με πόσους από αυτούς θα πρέπει να έρθουμε αντιμέτωποι. Γι αυτό λοιπόν οι ΙΕΠΥΑ προσφέρουν σιγουριά αλλά φυσικά με το ανάλογο κόστος. Το κόστος όμως αυτό δεν είναι το πόσα θα βάλουν στην “τσέπη” τους. Αφορά το πόσο επικίνδυνη είναι η δουλειά τους. Είναι η καθημερινή εκπαίδευσή του προσωπικού αλλά και η προετοιμασία του, ψυχολογική και ηθική, για τους κινδύνους που πρέπει να αντιμετωπίσει. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι που αναλαμβάνουν τη φύλαξή μας πιθανότητα να “παίξουν” τη ζωή τους κορώνα – γράμματα. Και επειδή, όπως είπαμε και παραπάνω η ζωή του κάθε ανθρώπου είναι ανεκτίμητη, δεν μπορούμε να ζητάμε φθηνές υπηρεσίες προστασίας και ασφάλειας, αλλά εγγυημένες και σίγουρες

Αν δηλαδή θέλουμε μια σωστή υπηρεσία δεν θα πρέπει να σκεφτούμε το οικονομικό σκέλος της, όσο το τι μας προσφέρει και ποιες είναι οι εγγυήσεις – έμπρακτες που μας δίνει για εμάς, την οικογένειά μας, το σπίτι μας, την επιχείρησή μας, τη γειτονιά μας, το χωριό μας. Η αναλογία προσφέρουσας υπηρεσίας με το κόστος που θα μας στοιχίσει θα πρέπει να είναι ικανοποιητική. Αυτό μπορούν να μας το προσφέρουν με εγγύηση οι Ιδιωτικές Εταιρείες Παροχής Υπηρεσιών Ασφάλειας.

 

Spread the love

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!

Μάθετε περισσότερα συμπληρώνωντας την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος της Kolossos θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, για να σας λύσει κάθε απορία.

GDPR - Πολιτική Απορρήτου Kolossos Security - Υπηρεσίες Security
Χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης - ΕΣΠΑ 2014-2020 'Ψηφιακό Βήμα', Kolossos Security