Linkedin Kolossos Security - Υπηρεσίες Φύλαξης

Kolossos Security – Υπηρεσίες

Η Κοlossos Security προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών ασφαλείας και security, για ιδιώτες & επιχειρήσεις. Αναλαμβάνει την μελέτη εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας και τη διαρκή εποπτεία της άψογης εφαρμογής του προσωπικού σας πλάνου προστασίας.


Image Title

Υπηρεσίες Φύλαξης Security

Προσφέρουμε υπηρεσίες φύλαξης security για Εταιρείες, κατοικίες, Ξενοδοχεία, και Δημόσιους χώρους. Προστατεύουμε κάθε τύπο κτιρίων από την εγκληματικότητα, τα κρούσματα κλοπών & βανδαλισμών.

Μάθετε Περισσότερα


Image Title

Υπηρεσίες Μελέτης & Εγκατάστασης

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της εταιρείας μας, πραγματοποιούν έλεγχο στις εγκαταστάσεις σας και τον περιβάλλοντα χώρο ώστε να σχεδιάσουν μια ολοκληρωμένη, συμφέρουσα πρόταση ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Μάθετε Περισσότερα


Image Title

Προστασία VIP Προσωπών

Η προστασία ιδιωτικών προσώπων απαιτεί ειδικούς και ιδιαίτερα λεπτούς χειρισμούς, που η Kolossos Security τους χειρίζεται με απόλυτη επιτυχία.

Μάθετε Περισσότερα


Μια ομάδα security επιβλέπει οθόνες κλειστού κυκλώματος cctv σε κέντρο λήψης σημάτων, για τις υπηρεσίες της Kolossos Security

Κέντρο Λήψης Σημάτων

24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων σχεδιασμένο με βάση τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας & είναι συνδεδεμένο με υψηλής τεχνολογίας υπολογιστές & εξειδικευμένο ψηφιακό λογισμικό.

Μάθετε Περισσότερα


Image Title

Cyber Security

Η Kolossos Security σας παρέχει υπηρεσίες για την ασφάλεια σας στο διαδίκτυο.

Μάθετε Περισσότερα

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!

Ενδιαφέρεστε για Kolossos Security – Υπηρεσίες;

Ενημερωθείτε για οποιοδήποτε θέμα συμπληρώνωντας την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος της Kolossos θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, για να σας λύσει κάθε απορία.

GDPR - Πολιτική Απορρήτου Kolossos Security - Υπηρεσίες Security
Χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης - ΕΣΠΑ 2014-2020 'Ψηφιακό Βήμα', Kolossos Security