Menu

Εταιρείες security


alt altalt
Οι εταιρείες security έκαναν τα πρώτα δειλά τους βήματα στις αρχές της δεκαετίας του 80 για να βοηθήσουν στην τήρηση της τάξης.Εδώ και 3 δεκαετίες επιτελούν σημαντικό έργο στον τομέα της φύλαξης ιδιωτικών εταιρειών,λιμανιών.αεροδρομίων,δημοσίων οργανισμών,αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων,μεταφέρουν χρήματα με ασφάλεια για τράπεζες και ιδιώτες.Προσφέρουν την δυνατότητα σε επιχειρηματίες ή σε άλλα άτομα που κινδυνεύουν, να συνοδεύοντε από επαγγελματίες προσωποφύλακες σε κάθε τους βήμα.Από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στις ποδοσφαιρικές ομάδες και βοηθούν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και στην τήρηση των μέτρων ασφαλείας.Η κάθε εταιρεία security έχει την άδεια λειτουργίας της από το υπουργείο δημοσίας τάξης και παίρνει έγκριση στολής για το ρουχισμό που χρησιμοποιεί στις φυλάξεις της.Ανά τακτά χρονικά διαστήματα το προσωπικό ασφαλείας παρακολουθεί σεμινάρια ασφαλείας για να εμπλουτίσει τις γνώσεις του και να βελτιώσει τις αντιδράσεις του σε περίπτωση κρίσης στο χώρο της φύλαξης.Η κάθε εταιρεία security αποτελείται απο το προσωπικό ασφαλείας δηλαδή τους φύλακες,τους αρχιφύλακες,τους επόπτες ασφαλείας και τους διευθυντές ασφαλείας.Με την έξαρση της εγκληματικότητας που παρατηρείται στις ημέρες μας είναι απαραίτητη η παρουσία των εταιρειών security.Άλλα μέτρα ασφαλείας που παίρνουν οι εταιρείες security είναι η εγκατάσταση σε εταιρείες,σπίτια,γήπεδα συστημάτων ασφαλείας,δηλαδή συναγερμών,καμερών,καταγραφικών,access control,και πυρανιχνευτών.Πολλές εταιρείες έχουν την δυνατότητα να διαθέτουν στα γραφεία τους ένα κεντρικό σταθμό κέντρου λήψεως σημάτων το οποίο συνδέεται με το συναγερμό του πελάτη και όταν έχουμε κακόβουλη΄ ενέργεια από τρίτους ειδοποιεί την αστυνομία την πυροσβεστική και τον πελάτη και η εταιρεια security στέλνει περιπολικό για να κάνει άμεση επέμβαση.Πολλές εταιρείες security αναλαμβάνουν την επιτήρηση μιας περιοχής σε μαγαζιά ή και σπίτια με ένα αυτοκίνητο που περιπολεί όλη τη νύχτα.

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΑΣ


Ασφάλεια είναι η κατάσταση που χαρακτηρίζεται από την απουσία κινδύνου. Αυτή η υπέροχη αίσθηση που έχει κάποιος ότι είναι προφυλαγμένος από κάθε κίνδυνο, είναι ανεκτίμητη. Αυτή τη σιγουριά, την οποία κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να αισθάνεται για τον εαυτό του, ή την περιουσία του, δυστυχώς στις μέρες μας, μειώνεται σχεδόν με γεωμετρική πρόοδο.


Η ασφάλεια, είναι συνυφασμένη με την ελευθερία, απλά σκεφτείτε πόσοι πολλοί  συνάνθρωποι μας φοβούνται να αφήσουν ανοικτό το παράθυρο τους το βράδυ, ή να κυκλοφορήσουν τις πρώτες πρωινές ώρες αμέριμνοι. Αυτή η ανασφάλεια που νιώθουμε συνθλίβει το βαθμό της ελευθερίας μας και μας οδηγεί στην εσωστρέφεια.


Η Kolossos Security παρέχει υπηρεσίες ασφαλείας, αντάξιες στις προσδοκίες σας, όσο ιδιαίτερες κι αν είναι. Οι φύλακες Security, συνήθως είναι περισσότεροι από τους αστυνομικούς, διότι ο  ρόλος της ιδιωτικής ασφάλειας είναι πολύ κρίσιμος , ιδίως  τώρα που η εγκληματικότητα παρουσιάζει αύξηση. Οι φύλακες μας, εκτός των άλλων, τοποθετούνται και σε θέσης ευθύνης ιδιαίτερα σημαντικές και όλοι οι πελάτες μας βασίζονται στην αντίληψη και στην κρίση τους.
Οι σύμβουλοι ασφαλείας μας, με επιστημονική κατάρτιση μελετούν την κάθε περίπτωση ξεχωριστά καλύπτοντας τα αδύναμα σημεία του χώρου ή της εγκατάστασης σας.

Ποτέ στο παρελθόν η ασφάλεια δεν ήταν πιο προσιτή!!!

Με την πολυετή πείρα που διαθέτουμε παρέχουμε Υπηρεσίες φύλαξης και επιτήρησης χώρων, άμεση επέμβαση όταν χρειαστεί, νυχτερινές περιπολίες, συνοδεία VIP, μελέτη και εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας, φύλαξη χώρων αεροδρομίου και λιμενικών εγκαταστάσεων. Οι υπηρεσίες μας έχουν πιστοποιηθεί από επίσημο φορέα πιστοποίησης και έχουμε αναπτύξει και εφαρμόζουμε το σύστημα διασφάλισης ποιότητας το οποίο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008.


Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας, η εταιρία μας, Kolossos Security είναι επανδρωμένη από Έλληνες και άρτια εκπαιδευμένους φύλακες και θα σας προστατεύσει από οποιαδήποτε απειλή σε απίστευτα προσιτές και ανταγωνίστηκες τιμές.

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Λεωφ.Κηφισίας 189,Μαρούσι, 15124
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
210 5242437
210 5244746
210 2713395
697 4376900
http://www.kolossosnet.gr
security girl

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, η εταιρεία Kolossos security χρησιμοποιεί τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό
και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της για να προστατεύσει την περιουσία
και τα αγαπημένα σας πρόσωπα ώστε να «κοιμάστε πραγματικά ήσυχοι».

Ο δεκάλογος της ασφάλειας του σπιτιού

Η κλοπή σε ένα σπίτι αποτελεί πάντα μια οδυνηρή εμπειρία. Ακόμα κι αν δεν αφαιρεθούν αντικείμενα αξίας ή κάποιο μεγάλο χρηματικό ποσό, η αίσθηση ότι κάποιος εισβάλει στον προσωπικό σου χώρο και παραβιάζει την ιδιωτικότητα και το άσυλο σου, δημιουργεί ανασφάλεια και φόβο. Φόβο για την απώλεια της περιουσίας και κίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα. Ιδιαίτερα στη σημερινή εποχή της κρίσης, που η εγκληματικότητα αυξάνεται, ένα επεισόδιο κλοπής μπορεί να συμβεί στον καθένα, ανεξάρτητα από την οικονομική κατάσταση, την κοινωνική θέση και την περιοχή που μένει. Καθημερινά άλλωστε ακούμε για κάποιο περιστατικό δίπλα μας.

Συναγερμός στο εξοχικό για αποτελεσματική προστασία

Η εγκατάσταση ενός συστήματος συναγερμού είναι επιβεβλημένη στην εξοχική σας κατοικία. Συχνά, οι περισσότεροι αναβάλουμε την προστασία του εξοχικού μας αφού η κύρια κατοικία αποτελεί συνήθως προτεραιότητα. Στατιστικά όμως, είναι περισσότερες οι πιθανότητες οι διαρρήκτες να «φλερτάρουν» με ένα ακατοίκητο για μήνες σπίτι που η απουσία των ιδιοκτητών τους διευκολύνει. Η πρόφαση ότι στο εξοχικό δεν έχουμε τίποτα πολύτιμο ή τιμαλφή δεν είναι δικαιολογία για τους κλέφτες που δεν θα διστάσουν να εκμεταλλευτούν την απουσία σας και ακόμα κι αν δεν αποσπάσουν χρήματα ή αντικείμενα αξίας, μπορούν να βανδαλίσουν με μένος την περιουσία σας προκαλώντας ανυπολόγιστες υλικές ζημιές.

Προσοχή! Οι κλέφτες δεν κάνουν διακοπές

Φορέσατε το μαγιό σας, αντιηλιακό και τα αγαπημένα σας γυαλιά ηλίου και είστε έτοιμοι να «αράξετε» στην παραλία, ξεχνώντας τις καθημερινές έγνοιες και αφήνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα να πάρουν μακριά το στρες και το άγχος. Κάποιος άλλος όμως μπορεί να θέλει να πάρει το κινητό ή το πορτοφόλι σας!

Το τελευταίο πράγμα που σκέφτεστε είναι πως κάποιοι έχουν «βάλει στο μάτι» τα προσωπικά σας αντικείμενα. Κι όμως, κάθε χρόνο σημειώνονται πολλές κλοπές στις παραλίες ακριβώς επειδή οι επιτήδειοι γνωρίζουν πως είμαστε χαλαροί και ανέμελοι. Τι μπορούμε όμως να κάνουμε για να αποφύγουμε τις δυσάρεστες εκπλήξεις; Υπάρχουν μερικά μικρά μυστικά για να προλάβετε και να δυσκολέψετε τους επίδοξους κλέφτες προστατεύοντας τα πράγματά σας.

Εταιρεία Kolossos Security

Η ασφάλειά σας είναι η προτεραιότητα μας! Εμπιστευθείτε μας και απαλλαγείτε
από τη φοβία και το άγχος της ολοένα αυξανόμενης εγκληματικότητας.

Η περιουσία σας βρίσκεται σε καλά χέρια...

Είμαστε μια εταιρεία secutiry που διαθέτει την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να σας παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φύλαξης-ασφαλείας σε προσιτές τιμές.

Η Kolossos Security έχει πιστοποιηθεί από τον φορέα πιστοποίησης EQA HELLAS "Quality for Leaders" ISO 9001:2008.

iso