Menu

συνοδειες με αυτοκίνητα πολυτελείας

 

Η ασφάλεια είναι ο βαθμός αντοχής, και προστασία από βλάβη. Ισχύει για κάθε ευάλωτο και πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο, όπως ένα πρόσωπο ,κατοικία, κοινότητα, εταιρία, κτλ.

Οι V.I.P. προσωποφυλάξεις κρίνονται θα λέγαμε αναγκαίες καθώς οι εγκληματικές ενέργειες συνεχώς αυξάνονται ενώ τα κρούσματα που καταγράφονται είναι ολοένα και πιο βίαια.

 

Οι κοινωνικές ομάδες οι οποίες κινδυνεύουν περισσότερο είναι οι επιχειρηματίες, οι πολιτικοί, ηθοποιοί, στελέχη επιχειρήσεων και άλλων ομάδων που συμπεριλαμβάνουν πολύ σημαντικά πρόσωπα.

Οι κύριοι λόγοι που τους ωθούν σε αυτές τις εγκληματικές πράξεις είναι να ζητήσουν λύτρα, να κλέψουν και να πάρουν εκδίκηση για λογαριασμό κάποιου άλλου. Σαν αποτέλεσμα αυτών των έκνομων ενεργειών είναι ο τραυματισμός, ή ακόμα και ο θάνατος του σημαντικού προσώπου.

Ο επαγγελματίας σωματοφύλακας θα διασφαλίσει την ασφάλεια των απειλούμενων προσώπων.

 

Προσωποφυλάξεις Kolossos Security

Η εταιρία μας, Kolossos Security μπορεί να προσφέρει ασφάλεια υψηλού επιπέδου, καθώς διαθέτει εκπαιδευμένο προσωπικό σε τεχνικές προστασίας υψηλών προσώπων και άριστη τεχνική υποδομή ώστε να υποστηρίζονται άμεσα σε περίπτωση κινδύνου.

Το ψυχικό σθένος που έχει αποκτήσει το προσωπικό μας μετά από άρτια εκπαίδευση, σχεδόν αντανακλαστικά θα αντιμετωπίσει περιστατικά όταν το πολύ σημαντικό πρόσωπο βρίσκεται μέσα σε αυτοκίνητο, σε δωμάτιο ή διάδρομο ακόμα και μέσα στο πλήθος με αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα.

Ας αποσαφηνίσουμε έννοιες σε διάφορους τομείς ασφάλειας:

  • Διασφάλιση - είναι το επίπεδο των εγγυήσεων ότι το σύστημα ασφαλείας θα συμπεριφέρεται όπως αναμένεται
  • Αποτροπή - είναι ο τρόπος για να σταματήσει μια απειλή σε περίπτωση κινδύνου
  • Πολύπλευρη Άμυνα - στηρίζεται σε περισσότερα από ένα μέτρα ασφαλείας
  • Κίνδυνος – είναι το ενδεχόμενο το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει μια απώλεια
  • Ευπάθεια – είναι μια αδυναμία σε ένα στόχο που μπορεί δυνητικά να αξιοποιηθεί από μια απειλή για την ασφάλεια
  • Πολλές επιχειρήσεις ασφάλειας έχουν ως πρακτική τον "εντοπισμό, την αποτροπή, παρατήρηση και τη δήλωση".
  • πρωταρχικό καθήκον μιας ιδιωτικής ασφάλειας είναι η πρόληψη και η αποτροπή του εγκλήματος. Εκτός από τη βασική αποτροπή, το προσωπικό ασφάλειας έχει εκπαιδευτεί να εκτελεί εξειδικευμένες εργασίες όπως τη σύλληψη και τον έλεγχο (συμπεριλαμβανομένων χειροπέδες)
  • Το προσωπικό ασφάλειας συχνά απαιτείται να περάσει από επιπλέον εκπαίδευση για την χρήση του κλομπ.
  • Τα τελευταία χρόνια, λόγω των αυξημένων απειλών, οι υπηρεσίες ασφάλειας γίνονται ολοένα πιο αναγκαίες.
  • Το προσωπικό ασφαλείας μπορεί επίσης να ασκεί τον έλεγχο της πρόσβασης στις εισόδους των κτιρίων και τις πύλες οχημάτων

 

Ας μη χάνουμε χρόνο, πρέπει να προστατεύουμε ότι έχει αξία.


security guards

 

 

 

 

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας.Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, η εταιρεία Kolossos security χρησιμοποιεί τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό
και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της για να προστατεύσει την περιουσία
και τα αγαπημένα σας πρόσωπα ώστε να «κοιμάστε πραγματικά ήσυχοι».

Ο δεκάλογος της ασφάλειας του σπιτιού

Η κλοπή σε ένα σπίτι αποτελεί πάντα μια οδυνηρή εμπειρία. Ακόμα κι αν δεν αφαιρεθούν αντικείμενα αξίας ή κάποιο μεγάλο χρηματικό ποσό, η αίσθηση ότι κάποιος εισβάλει στον προσωπικό σου χώρο και παραβιάζει την ιδιωτικότητα και το άσυλο σου, δημιουργεί ανασφάλεια και φόβο. Φόβο για την απώλεια της περιουσίας και κίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα. Ιδιαίτερα στη σημερινή εποχή της κρίσης, που η εγκληματικότητα αυξάνεται, ένα επεισόδιο κλοπής μπορεί να συμβεί στον καθένα, ανεξάρτητα από την οικονομική κατάσταση, την κοινωνική θέση και την περιοχή που μένει. Καθημερινά άλλωστε ακούμε για κάποιο περιστατικό δίπλα μας.

Συναγερμός στο εξοχικό για αποτελεσματική προστασία

Η εγκατάσταση ενός συστήματος συναγερμού είναι επιβεβλημένη στην εξοχική σας κατοικία. Συχνά, οι περισσότεροι αναβάλουμε την προστασία του εξοχικού μας αφού η κύρια κατοικία αποτελεί συνήθως προτεραιότητα. Στατιστικά όμως, είναι περισσότερες οι πιθανότητες οι διαρρήκτες να «φλερτάρουν» με ένα ακατοίκητο για μήνες σπίτι που η απουσία των ιδιοκτητών τους διευκολύνει. Η πρόφαση ότι στο εξοχικό δεν έχουμε τίποτα πολύτιμο ή τιμαλφή δεν είναι δικαιολογία για τους κλέφτες που δεν θα διστάσουν να εκμεταλλευτούν την απουσία σας και ακόμα κι αν δεν αποσπάσουν χρήματα ή αντικείμενα αξίας, μπορούν να βανδαλίσουν με μένος την περιουσία σας προκαλώντας ανυπολόγιστες υλικές ζημιές.

Προσοχή! Οι κλέφτες δεν κάνουν διακοπές

Φορέσατε το μαγιό σας, αντιηλιακό και τα αγαπημένα σας γυαλιά ηλίου και είστε έτοιμοι να «αράξετε» στην παραλία, ξεχνώντας τις καθημερινές έγνοιες και αφήνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα να πάρουν μακριά το στρες και το άγχος. Κάποιος άλλος όμως μπορεί να θέλει να πάρει το κινητό ή το πορτοφόλι σας!

Το τελευταίο πράγμα που σκέφτεστε είναι πως κάποιοι έχουν «βάλει στο μάτι» τα προσωπικά σας αντικείμενα. Κι όμως, κάθε χρόνο σημειώνονται πολλές κλοπές στις παραλίες ακριβώς επειδή οι επιτήδειοι γνωρίζουν πως είμαστε χαλαροί και ανέμελοι. Τι μπορούμε όμως να κάνουμε για να αποφύγουμε τις δυσάρεστες εκπλήξεις; Υπάρχουν μερικά μικρά μυστικά για να προλάβετε και να δυσκολέψετε τους επίδοξους κλέφτες προστατεύοντας τα πράγματά σας.

Εταιρεία Kolossos Security

Η ασφάλειά σας είναι η προτεραιότητα μας! Εμπιστευθείτε μας και απαλλαγείτε
από τη φοβία και το άγχος της ολοένα αυξανόμενης εγκληματικότητας.

Η περιουσία σας βρίσκεται σε καλά χέρια...

Είμαστε μια εταιρεία secutiry που διαθέτει την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να σας παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φύλαξης-ασφαλείας σε προσιτές τιμές.

Η Kolossos Security έχει πιστοποιηθεί από τον φορέα πιστοποίησης EQA HELLAS "Quality for Leaders" ISO 9001:2008.

iso