Menu

Περιπολίες χωριών-κοινοτήτων

peripolies xorion

Ένα αυτοκίνητο με φάρο,σειρήνα και διακριτικά της KOLOSSOS SECURITY και 2 άτομα πλήρωμα περιπολεί τους δρόμους της κοινότητας ή του χωριού σας από τις 23:00 μέχρι τις 06:00 το πρωί.

Οι κάτοικοι διαθέτουν τον αριθμό τηλεφώνου που θα καλέσουν σε περίπτωση που αντιληφθούν το παραμικρό. Μόλις αναλάβουμε δράση δεν θα υπάρχει κάποιο κρούσμα διάρρηξης σπιτιού η κλοπής αυτοκινήτου. Το αγαθό της ασφάλειας ακόμη και σε αυτή την περίοδο της οικονομικής κρίσης δεν είναι πολυτέλεια.
Οι κακοποιοί το σκέφτονται διπλά προτού κάνουν κάποια ενέργεια.


 
Χωριό της Φθιώτιδας προσέλαβε security για να καταπολεμήσει την εγκληματικότητα

Με ένα κόστος της τάξης των 0,70 λεπτών του ευρώ «εξασφαλίζουν» έναν ήσυχο... ύπνο. Δεν πρόκειται για κάποιο νέου τύπου αγχολυτικό αλλά για ένα μέσο που τους διασφαλίζει ότι τα ονόματα τους δεν θα βρίσκονται την επόμενη μέρα στις εφημερίδες, σε κάποιο -από τα καθημερινά πλέον μονόστηλα- ρεπορτάζ για μια ακόμη διάρρηξη σε κάποια κατοικία.Για τους 420 κατοίκους της Κυρτώνης, ενός χωριού που υπάγεται στην Αταλάντη της Φθιώτιδας, το αγαθό της ασφάλειας, ακόμη και σε αυτήν την περίοδο της οικονομικής κρίσης, δεν είναι «πολυτέλεια». Και με το κοντινότερο αστυνομικό τμήμα να βρίσκεται σε απόσταση περίπου 12 χιλιομέτρων δεν χρειάστηκε να το σκεφτούν και πολύ.Σήμερα η Κυρτώνη είναι το πρώτο χωριό στην Ελλάδα που φυλάσσεται από ιδιωτική εταιρία security!«Το τελευταίο διάστημα μας έχουν ανοίξει αρκετά σπίτια και έχουν κλέψει αυτοκίνητα, μηχανές, γεωργικά εργαλεία, ακόμη και κυνηγόσκυλα. Πολλοί από τους κατοίκους εδώ είναι ηλικιωμένοι και δεν μπορούν να αμυνθούν, ενώ το αστυνομικό τμήμα της Αταλάντης είναι κάπου στα 12 χιλιόμετρα και χρειάζεται περίπου μισή ώρα για να έρθει αστυνομικός.Σπίτια-φρούριαΑρκετοί έβαλαν αμπάρες, σιδεριές, κλειδαριές, όμως η κατάσταση δεν έδειχνε να αλλάζει. Όταν πρόσφατα στο γειτονικό χωριό του Πύργου Βοιωτίας σκότωσαν για λίγα ευρώ τον πρόεδρο της κοινότητας μέσα στο σπίτι του, συμφωνήσαμε ότι ήρθε η ώρα να πάρουμε μέτρα» εξηγεί ο πρόεδρος της κοινότητας Κυρτώνης Δημήτρης Κυριαζής. «Καλέσαμε γενική συνέλευση στο χωριό, βάλαμε κάτω τα πράγματα και εντέλει αποφασίσαμε ομόφωνα να αναθέσουμε σε ιδιωτική εταιρία τη φύλαξη της περιοχής μας. Ζητήσαμε προσφορές από πέντε εταιρίες, από τη Λιβαδειά και την Αθήνα, και καταλήξαμε στην πιο προσιτή λύση, που ήταν μια εταιρία από την Αταλάντη».«Έτσι», προσθέτει ο κ. Κυριαζής, «από τις 11 το βράδυ ως τις 6 το πρωί ένα αυτοκίνητο με φάρο και δύο άντρες πλήρωμα περιπολεί όλο το χωριό. Το κόστος για κάθε κάτοικο είναι 0,70 λεπτά την ημέρα, δηλαδή 21 ευρώ τον μήνα. Δεν είναι ούτε λίγα ούτε πολλά. Νιώθουμε όμως ασφαλείς». Η έλλειψη αστυνόμευσης δεν είναι αποκλειστικό «προνόμιο» της Κυρτώνης και, όπως εξηγεί ο κ. Κυριαζής, η λύση της ιδιωτικής εταιρίας φύλαξης συζητιέται πλέον και σε άλλα γειτονικά χωριά, που βλέπουν ότι «με αυτόν τον τρόπο οι κακοποιοί το σκέφτονται διπλά προτού κάνουν κάποια ενέργεια». Το γεγονός ότι και άλλα χωριά σκέφτονται να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Κυρτώνης επιβεβαιώνει και ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Artemis Security που φυλάει το χωριό, Παναγιώτης Γριαγγέλου. «Είναι αλήθεια ότι το πείραμα της Κυρτώνης δείχνει να είναι πετυχημένο. Είναι τόσο πρωτοφανές που κι εμείς ως εταιρία αρχικά εκπλαγήκαμε με την ιδέα. Για εμάς το κέρδος δεν είναι μεγάλο.ΕυχαριστημένοιΌμως οι κάτοικοι δηλώνουν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με τις υπηρεσίες μας και το αποτέλεσμα» λέει ο κ. Γριαγγέλου. «Είναι πολύ σημαντικό ότι στην περίπτωση της Κυρτώνης συμφώνησαν όλοι οι κάτοικοι, ακόμη και όσοι διαμένουν Αθήνα και έχουν εξοχικό στο χωριό, με συνέπεια το κόστος για τους ίδιους να είναι μικρό.


Επιτάλιο:Την κατάσταση στα χέρια τους πήραν οι κάτοικοι!


Την προστασία του Επιταλίου και των ιδίων των εαυτών τους στα χέρια τους, αποφάσισαν να πάρουν οι κάτοικοι του Επιταλίου, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συγκέντρωσης που έγινε στο πολιτιστικό κέντρο του χωριού το απόγευμα. Έτσι από σήμερα κιόλας το βράδυ οι κάτοικοι του Επιταλίου, φανερά συγκλονισμένοι από τους δύο φόνους που σημειώθηκαν στην περιοχή τους καθώς και από τις εκατοντάδες κλοπές που έχουν υποστεί συγχωριανοί τους το τελευταίο διάστημα, πήραν την απόφαση να φυλάσσεται το χωριό από νέους του Επιταλίου, που διαθέτουν την εμπειρία και τις γνώσεις φύλαξης, με την συμβολή και μιας εταιρείας security η οποία όπως τόνισαν το μόνο που χρειάζεται είναι να τους παρέχει όχημα για τις μετακινήσεις τους. Στην συγκέντρωση τέθηκαν τόσο από τους κατοίκους όσο και από τους εκπροσώπους του τοπικού συμβουλίου του χωριού τα σοβαρά ζητήματα που προέκυψαν τις τελευταίες μέρες με αποκορύφωμα τη δολοφονία της 87χρονης γυναίκας ενώ όσοι παραβρέθηκαν έθεσαν ερωτήματα και κατέθεσαν απόψεις γύρω από το ζήτημα της φύλαξης. Στα πλαίσια αυτά, οι κάτοικοι αναμένεται να απευθυνθούν τόσο στο δήμο Πύργου, όσο και σε κάποια εταιρεία φύλαξης του Νομού, προκειμένου να βρεθεί λύση μέσα από τη συζήτηση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν.


Security περιπολούν σε χωριό του Βόλου


security jeep Με την πρόσληψη security επιχειρούν να προστατεύσουν τις περιουσίες και τις ζωές τους χωριά στην περιφέρεια της Μαγνησίας, αλλά και γειτονιές μέσα στο κέντρο του Βόλου. Οι διαρρήξεις και οι ληστείες έχουν χτυπήσει κόκκινο... δημιουργώντας κλίμα ανασφάλειας σε πολίτες που ζουν με τον διαρκή φόβο επιθέσεων στις κατοικίες και τα καταστήματά τους. Η βία που ασκούν κατά τη δράση τους κακοποιοί έχει εντείνει την αγωνία τους, μετά τα διαδοχικά περιστατικά εισβολής σε σπίτια, την ώρα που οι οικογένειες κοιμούνται, απειλώντας με όπλα και μαχαίρια. Το Περίβλεπτο, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι το χωριό της Μαγνησίας που ήδη έχει αναθέσει την ασφάλειά του απέναντι σε τυχόν διαρρήκτες και ληστές σε εταιρεία security. Από το υστέρημά τους οι κάτοικοι αναγκάζονται να συγκεντρώσουν το χρηματικό ποσό που απαιτείται, ώστε η εταιρεία ιδιωτικής φύλαξης να περιπολεί τις βραδινές κυρίως ώρες, αποτρέποντας σχέδια ανεπιθύμητων επισκεπτών στους χώρους τους. Αντίστοιχες συζητήσεις γίνονται σε έντονο βαθμό μεταξύ των κατοίκων του Ριζομύλου, ενώ στην ίδια κατεύθυνση κινούνται κάτοικοι στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου, αλλά και στην κεντρική συνοικία του Βόλου, στον Άγιο Κωνσταντίνο. Στον Άγιο Στέφανο, μέσω του συλλόγου της περιοχής, οι κάτοικοι σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να αναθέσουν σε ιδιωτική εταιρεία την ασφάλειά τους, ενώ υπογραφές συγκεντρώνονται από ολόκληρες γειτονιές στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου, όπου οι κάτοικοι σκέφτονται να συγκεντρώνουν χρήματα, προκειμένου να έχουν περιπολίες security από τη Φιλίππου Ιωάννου μέχρι την Ιατρού Τζάνου και από την Πολυμέρη μέχρι τη Γαζή. 

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Λεωφ.Κηφισίας 189 Μαρούσι, 15124
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
210 5242437
210 5244746
210 2713395
697 4376900
http://www.kolossosnet.gr
security girl

Είμαστε μια εταιρεία secutiry που διαθέτει την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να σας παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φύλαξης-ασφαλείας σε προσιτές τιμές.

Η Kolossos Security έχει πιστοποιηθεί από τον φορέα πιστοποίησης EQA HELLAS "Quality for Leaders" ISO 9001:2008.

iso