Linkedin Kolossos Security - Υπηρεσίες Φύλαξης

Για την ασφάλειά σας διαθέτουμε λύσεις που θα… ακουστούν όσο πρέπει!

Περισσότερα

Είτε είστε ιδιώτης, είτε εκπροσωπείτε επιχείρηση, ανεξάρτητα από το μέγεθος της ιδιωτικής περιουσίας ή του επαγγελματικού χώρου, ένα είναι το ζήτημα που σας έχει απασχολήσει: η ασφάλειά σας. Τείνετε να καταλήξετε στην επιλογή τοποθέτησης συναγερμού, όμως πώς να οδηγηθείτε σε μια αξιόπιστη λύση;

Τα συστήματα συναγερμού έχουν πλέον εξελιχθεί, και τα σχετικά προϊόντα είναι διαθέσιμα στο ευρύ κοινό σε τόσο μεγάλη γκάμα που… μπερδεύουν. Να επιλέξουμε ενσύρματο ή ασύρματο σύστημα;  Να υπάρχει συνδεσιμότητα πολλαπλών χρηστών, να διαθέτει εφαρμογή για smartphone, ψηφιακό ανιχνευτή κίνησης και τηλεχειριστήριο; Μήπως είναι υπερβολή να απαιτούμε ένα προϊόν συμβατό με συστήματα Android και ios; Η απάντηση είναι ότι, όταν πρόκειται για την ασφάλειά σας, καμία απαίτηση δεν είναι υπερβολική. Το μόνο που θα πρέπει να εξεταστεί είναι η αποτελεσματικότητα ενός συστήματος με βάση τα δεδομένα του χώρου, καθώς και με βάση τις ανάγκες που αναγνωρίζετε και που θα διαπιστώσει ένας ειδικός.

Καταρχάς, θα πρέπει να έχουμε στο νου, εφόσον ξεκινούμε μια σχετική αναζήτηση, ότι οι σύγχρονοι συναγερμοί διακρίνονται σε ασύρματους και ενσύρματους, ενώ ανάλογα και με το τί χώρο επιθυμούμε να καλύψουμε υπάρχουν και επαγγελματικά και, φυσικά, οικιακά συστήματα συναγερμών.

Όσον αφορά στις επιχειρήσεις που μας προσεγγίζουν ως πελάτες, διαθέτουμε επαγγελματικά συστήματα συναγερμού, με ειδικά χαρακτηριστικά, καθώς διαθέτουν κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης καμερών ασφαλείας (cctv), συστήματα πυρανίχνευσης, καταγραφικά κλπ. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τί ταιριάζει στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επαγγελματικού περιβάλλοντος και κλάδου, να αναλύσουμε τα αιτήματα των πελατών μας εύστοχα και να κάνουμε προτάσεις που οδηγούν σε λύση απόλυτης ασφάλειας για τον κάθε εργασιακό χώρο, ακόμη και εάν πρόκειται για μια φαινομενικά “δύσκολη” περίπτωση.

Και από την πλευρά των ιδιωτών, όμως, οι απαιτήσεις δεν είναι λίγες. Συνεπώς, φροντίζουμε να είμαστε σε ετοιμότητα και να διαθέτουμε σύγχρονες, εύχρηστες και αποτελεσματικές λύσεις: τα οικιακά συστήματα συναγερμού που θα σας προτείνουμε θα σημάνουν την αρχή της ηρεμίας σας, καθώς έχουν σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψιν κάθε… αναποδιά. Όπως και τα συστήματα που απευθύνονται σε επαγγελματικούς χώρους, και οι συναγερμοί που προτείνουμε σε ιδιώτες καλύπτουν τα ενδεχόμενα απόπειρας κλοπής, φωτιάς κλπ., ενώ “αντιλαμβάνονται” και κάθε ύποπτη κίνηση, καθώς διαθέτουν σχετικούς ανιχνευτές.

Επιλέγοντας την Kolossos Security θα έχετε δωρεάν εκτίμηση του χώρου και των σχετικών αναγκών, από τους εξειδικευμένους εμπειρογνώμονες – συμβούλους μας, ενώ, με βάση τη συγκεκριμένη εκτίμηση, θα ακολουθήσει ειδική μελέτη και παρουσίαση προτάσεων, διαμορφωμένων ειδικά για εσάς.

Έχει σημασία να γνωρίζετε, προκειμένου να επιβεβαιώσετε την αξία της επιλογής σας στο όνομα της εταιρείας μας, ότι η Kolossos Security διαθέτει εμπειρία δεκαετιών, στο αντικείμενο της παροχής υπηρεσιών ασφάλειας. Επιπλέον, το πλήθος πιστοποιήσεών μας από ανεξάρτητο, έγκυρο φορέα χαρακτηρίζει το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μας, ενώ ταυτόχρονα μας κατευθύνει στην παρουσίαση άριστων αποτελεσμάτων, ως μόνη επιλογή, καθώς και στη σύγκρισή μας μόνο με την αφρόκρεμα του ανταγωνισμού.

Βιώστε την απόλυτη ασφάλεια με… ένταση, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και με την απαραίτητη εγγύηση απόδοσης.

Spread the love

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!

Μάθετε περισσότερα συμπληρώνωντας την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος της Kolossos θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, για να σας λύσει κάθε απορία.

GDPR - Πολιτική Απορρήτου Kolossos Security - Υπηρεσίες Security
Χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης - ΕΣΠΑ 2014-2020 'Ψηφιακό Βήμα', Kolossos Security