Linkedin Kolossos Security - Υπηρεσίες Φύλαξης

Προστασία οικίας με κήπο: Όποια λύση και εάν επιλέξετε, είμαστε δίπλα σας.

Περισσότερα

Η προστασία της οικίας μας δεν αφορά πάντα και μόνο στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού μας και στο τί οριοθετούν και περιβάλλουν: Όταν ο χώρος της εστίας μας περιβάλλεται και από κήπο, πρόκειται για μια διαρρύθμιση με ιδιαιτερότητες, οπότε οι απαιτήσεις αυξάνονται προκειμένου να έχουμε αποτελεσματική προστασία. Ως ιδιώτες, θα ελέγξουμε το χώρο μας και θα προνοήσουμε, όσο μπορούμε, για την προστασία μας. Δε μπορούμε όμως να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο, ούτε να εξασφαλίσουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα υψηλής προστασίας για τους οικείους μας, χωρίς τη συμβολή ενός πιο εξειδικευμένου φορέα.

Υπάρχουν αποτελεσματικές λύσεις, αρκεί να απευθυνθούμε σε εξειδικευμένους και έμπειρους επαγγελματίες. Στην Kolossos Security έχουμε να προτείνουμε 4 αποτελεσματικούς τρόπους προστασίας που αφορούν σε κατοικίες με κήπο:

  1. Τοποθέτηση καμερών. Οι κάμερες ασφαλείας τοποθετούνται, κατόπιν μελέτης του χώρου, σε στρατηγικά σημεία. Τα χαρακτηριστικά που πλέον διαθέτουν τα συγκεκριμένα προϊόντα δίνουν υψηλή ποιότητα εικόνας και άριστη ανάλυση, προσφέροντας σιγουριά και έλεγχο υψηλού επιπέδου. Εφόσον υπάρχουν ύποπτες κινήσεις, ανταποκρινόμαστε άμεσα, καθώς υπάρχει σύνδεση με το υπερσύγχρονο 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων της εταιρείας μας. Το οπτικοακουστικό υλικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα, ως αποδεικτικό στοιχείο, ακόμη και σε παραπομπή υπόπτων σε Νομικές Υπηρεσίες και φορείς.
  2. Ανιχνευτές κίνησης. Πρόκειται για σύστημα τελευταίας τεχνολογίας που αντιδρά άμεσα στην παραμικρή κίνηση ύποπτων στοιχείων στο χώρο μας. Τοποθετούνται από τους εκπαιδευμένους και ιδιαίτερα έμπειρους συνεργάτες μας στον κήπο σας, εξασφαλίζοντας αφενός τη διαρκή προστασία σας και αφετέρου την απρόσκοπτη δική σας κίνηση στο περιβάλλον σας.
  3. Συστήματα πυρανίχνευσης. Το ενδεχόμενο πυρκαγιάς είναι κάτι που μπορεί να συμβεί εύκολα σε ένα κήπο. Ιδιαίτερα όταν υπάρχει μεγάλη βλάστηση, η υποστήριξη, με άμεση ανταπόκριση, από μια οργανωμένη επαγγελματική ομάδα, όπως είναι η Kolossos Security, είναι νευραλγικής σημασίας. Είμαστε άμεσα και αποτελεσματικά δίπλα σας και σε αυτό το ενδεχόμενο, έχοντας φροντίσει και για την άμεση ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Φροντίζουμε για την κατάσβεση και ελέγχουμε το ενδεχόμενο απόπειρας εμπρησμού.
  4. Φύλαξη χώρου μέσω έμψυχου υλικού (φρουράς). Στη σημερινή εποχή όπου υπάρχει εξέλιξη ακόμη και στην εγκληματικότητα, μη θεωρήσετε υπερβολική την επιλογή προστασίας του ευρύτερου χώρου σας μέσω χρήσης φρουρών που διαθέτουμε. Επανδρώνουμε τη φρουρά μας με αυστηρά επιλεγμένο προσωπικό και ειδικευόμαστε στην προστασία οικιών με κήπους και περιφράξεις, ανεξαρτήτως μεγέθους. Σχεδιάζουμε πλάνο προστασίας, ανάλογα με τα δεδομένα κάθε οικήματος.
Spread the love
Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως Kolossos Blog

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα;

Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!

Μάθετε περισσότερα συμπληρώνωντας την παρακάτω φόρμα και ένας εκπρόσωπος της Kolossos θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, για να σας λύσει κάθε απορία.

GDPR - Πολιτική Απορρήτου Kolossos Security - Υπηρεσίες Security
Χρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης - ΕΣΠΑ 2014-2020 'Ψηφιακό Βήμα', Kolossos Security