Γνώστα έγιναν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες μελών εγκληματικής ομάδας που έκαναν κλοπές στις περιοχές των Νοτίων και Βορείων προαστίων, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιάσθει 14 περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών από οχήματα και μία περίπτωση ληστείας στις περιοχές της Γλυφάδας, της Βούλας, του Κορωπίου, της Ηλιούπολης και της Κηφισιάς.

Τα μέλη της σπείρας πήγαιναν σε υποκαταστήματα τραπεζών και έκαναν τους πελάτες, προκειμένου να εντοπίσουν άτομα που πραγματοποιούσαν αναλήψεις μεγάλων χρηματικών ποσών. Κατά την αποχώρησή των θυμάτων τους, ειδοποιούσαν τους συνεργούς τους, που περίμεναν έξω από τις τράπεζες, οι οποίοι ακολουθούσαν τα θύματα τους χρησιμοποιώντας διάφορα οχήματα είτε ιδιοκτησίας τους είτε νοικιασμένα.

Στη συνέχεια με την απειλή σουγιά και μεταλλικών συρμάτων προκαλούσαν φθορές στα ελαστικά των αυτοκινήτων που επέβαιναν οι παθόντες και αφαιρούσαν τις τσάντες με τα χρηματικά ποσά χωρίς εκείνοι να προλάβουν να αντιδράσουν.

 

ΠΗΓΗ:makeleio.gr